Ingyenes bemutató órák november 3-án

2017. november 3-án pénteken 18:00-21:00 óráig ingyenes bemutató órák nőknek és férfiaknak. 

Kriston intim torna és Autogén tréning 

ingyenes bemutato - intim torna-autogen

“Sok benned a kérdőjel és kíváncsiság, mi mindenről is szólnak ezek a módszerek?
Akkor most lehetőséged van INGYENESEN részt venni egy bemutató órán, ahol közelebbről is megismerkedhetsz a Kriston intim tornával és az Autogén-tréninggel.

Kriston intim torna:
A Kriston-módszer egy tudatos alhasvédelem, ami kortól nemtől függetlenül mindenkinek ajánlott. A tévhittel ellentétben, nem csak a medencefenéki izmok fejlesztéséről és karbantartásáról szól, de az alkalmazott pszichoszomatika által képesek lehetünk régóta fennálló tünetek és gátló érzelmek feloldására is. Egy módszer férfiaknak és nőknek, mely testre és lélekre egyaránt hat. Segít közelebb kerülni önmagadhoz, a társadhoz, és a gyermekeidhez egyaránt.

Az est folyamán, aki időpontot foglal bármelyik általam tartott egyéni vagy csoportos tréningre, az 20% KEDVEZMÉNYT kap.

Autogén tréning:
Az autogén tréning egy klinikai vizsgálatokkal igazolt, világnézetileg semleges relaxációs technika, amit megfelelő begyakorlás után önállóan is végezhetsz. Egy általános lazító, regeneráló, testi-lelki egészséget elősegítő módszer, amit bármikor elő tudunk venni magunknak. Felfedezheted, hogy a létezés önmagában is örömforrás lehet, és miközben te pihensz, a tested öngyógyító erői aktív működésbe kezdenek.

Fedezd fel, hogyan lehet – legalább napi tíz percre – békén hagyni magadat – és a testedet… és kerülj szorosabb kapcsolatba saját belső erőiddel

A rendezvény ingyenes, de kérlek jelezd részvételi szándékod, telefonon, e-mailben, vagy akár a FB-on.
Mindenkit várunk szeretettel:

Monori Györgyi Kriston intim torna tréner:
info@intim-kit-torna.hu
06-30-928-0846
Barcs Krisztina pszichológus:
barcskriszta.hu
06-20-596-7988″

Helyszín: 1183 Budapest, Thököly utca 9/A VI. lépcsőház fsz. 1.

Csatlakozz Facebook eseményhez: Ingyenes bemutató órák /Intim torna és Autogén-tréning/