Maminbaba – hordozós latin fitness – ingyenes bemutató órák

Immár a 18. kerületben és Vecsésen is részt vehetünk
Maminbaba hordozós latin fitness órákon!

Próbáld ki az ingyenes bemutató órán!

maminbabaArdai Tímea vagyok 2 gyerkőc anyukája. A második kisfiam születése után nagyon hiányzott a mozgás és ekkor ismerkedtem meg a Maminbabával. Én jót mozogtam miközben kisfiam békésen aludt a hátamon a hordozóban. Ez végképp meggyőzött, hogy ezt nekem találták ki. Ezután én is hordozós latin fittness oktató lettem.
A Maminbaba órán kellemes latin zenére táncos, ringató mozgást végzünk a babánkkal együtt, tehát nem kell másra bízni picinyünket, míg mi kicsit kiszakadunk az otthoni környezetből és egy jó hangulatú könnyen követhető latin tánc alapokra épülő mozgást végzünk. a gyakorlatok úgy vannak kitalálva, hogy elöl és hátul hordozott babával sőt még pocakban lévővel is biztonsággal végezhető. Gyógytornász, hordozási és szoptatási tanácsadó ajánlásával!! Ha valakinek nincs hordozója akkor sem kell lemondania a Maminbabáról, mert az óra idejére ingyenesen biztosítunk hordozót. Amennyiben ezt valaki szeretné igénybe venni kérem ezt az óra előtt időben jelezze nekem. Köszönöm.
Az órán javasolt a megfelelő tartást biztosító sportcipő és a sportos öltözék. A babákat érdemes lengén maminbabakiemeltkepöltöztetni, mert egymást melegítve jelentős az izzadás. Célszerű mind a mamának mind a babának váltóruhát hozni. Fontos, hogy mindkettőjüknél figyelembe vegyük a folyadékpótlást!

Tudj meg még többet a Maminbabáról!

Elérhetőség:
Ardai Tímea
Tel.:20/311-1161
www.maminbaba.hu
Facebook: /maminbabaTimi

INGYENES BEMUTATÓ ÓRÁK

Április 28. hétfő 10 óra
Állandó órák hétfőnként 10 órától
Bókay.kert Park Aerobic Center
(1180 Bp., Városház u. 43.)

Május 8. csütörtök 10 óra
Állandó órák csütörtökönként 10 órától
Pestszentimrei Közösségi Ház
(1188 Bp., Vasút u. 48.)

Május 13. kedd 11 óra
Állandó órák keddenként 11 órától
Bálint Ágnes Kulturális Központ
(2220 Vecsés, Telepi út 43.)