Lurkó Kuckó Kreatív Készségfejlesztő Pont

Lurkó Kuckó Kreatív Készségfejlesztő Pont

 

lurkó kuckóA Lurkó Kuckó Kreatív Készségfejlesztő pont változatos programokkal várja az érdeklődő óvodás és kisiskolás gyermekeket.

A 1,5 -3 éves korú babák és szüleik Törpkör foglalkozáson vehetnek részt, ahol mondókákkal gyermekdalokkal ismerkedhetnek, és a foglalkozások témájához kapcsolódva egyszerű kézműves alkotást vihetnek haza.

A kisebb óvodásokat Ritmizáló, a nagyobbakat Szolmizáló zenei előkészítők várják, amelyek megfelelő zenei alapokhoz juttatják az érdeklődő gyerekeket, és megalapozzák a későbbi hangszertanulást.

Játékos, kezdő angol tanfolyam várja azokat az óvodásokat, akiknek szülei fontosnak tartják, hogy gyermekük minél előbb angol nyelvtanfolyamismerkedjen az idegen nyelvekkel. A kisiskolások számára haladó angol tanfolyam biztosítja a lehetőséget a megfelelő nyelvgyakorlásra.

Fontos, hogy a gyerekek megfelelő magabiztossággal, sikerélménnyel kezdhessék az általános iskola első osztályát, ezért Okosító iskola előkészítő foglalkozásra várom az érdeklődő nagycsoportos óvodásokat.

Az óvodásokat Lurkó torna is várja. Ezen a foglalkozáson tartásjavító mozgásformákat alkalmazunk játékos formában.

Szombat délutánonként a kicsiknek Pacsmagoló, a nagyobbaknak Alkotó kézműves foglalkozást szervezek.születésnap helyszín

Azok a kisiskolások, akiknek nincs módjában az iskolában megismerkedni a szorobánnal, a Lurkó Kuckóban megtehetik.

Nyaranta pedig Lurkó táborainkba várjuk azokat a gyerekeket, akik hasznosan, kézműveskedve, vagy nyelvet tanulva szeretnék tölteni a vakációt.

Születésnapi bulik, alkalomszerűen különböző irodalmi és népszokásokhoz kapcsolódó programok is várják az érdeklődőket. Havi rendszerességgel Olvasó Kuckót szervezek.

A Babamama infó kártyával rendelkezők számára
az első választott foglalkozás ingyenes!

További információk: http://lurkokucko.hu
T
elefon: +36-20/381-5584
1184 Budapest, Esztergályos utca 5.

Tudj meg többet a foglalkozásokról ide kattintva vagy
a Lurkó Kuckó weboldalán tájékozódhatsz minden részletről!