Mazsola Játszóház Vecsésen

Mazsola Játszóház

Ha szeretné jó társaságban, biztonságban és vidám játékok mellett tudni gyermekét, amíg Ön vásárol, mazsola játszóház babakuckótornázik, könyvtárban van, vagy épp ügyeit intézi, a Mazsola Játszóházban szakképzett pedagógusok várják sokszínű foglalkozással gyermekét! A hiánypótló játékbirodalomban minden feltétel adott az 1-12 éves korú gyermekek számára a felhőtlen kikapcsolódáshoz.
Ha eddig gondot okozott egy otthoni gyermekzsúr lebonyolítása, a gyereksereg fogadása, levesszük a terhet a válláról! Egy emlékezetes, élményekben gazdag születésnaphoz vagy céges  gyermekrendezvényhez is minden feltétel adott a Mazsola Játszóházban!
Játszóházunk 80 nm-es ügyességet és mozgásos tevékenységet fejlesztő játékelemekkel felszerelt játékvárral várja az örökmozgó gyerkőcöket!
A kicsik közösséghez szoktatása a sokféle szerepjáték kellékkel felszerelt, nagyon barátságos Babakuckónkban is lehetséges!

- Mozgásfejlesztő épített játszótér (2 – 12 éves korig): kétszintes labirintus, csúszda, mazsola játszóház 1„labdamedence”, mászó torony, bokszzsákok, hálós padozat, egyensúlyozó henger, óriáslabdák, akadálypálya
- Játszóház kicsiknek (0 – 7 éves korig): fejlesztőjátékok, szerepjátékok, építőjátékok, közlekedési játékok, babasarok.
- Gyermekmegőrzés: A játszóház időszakos (max. 3 óra időtartamú) gyermekfelületet és gyermekmegőrzést vállal – csak szobatiszta gyermekek részére – előzetes igénybejelentéssel. A szolgáltatás igénybevételéhez adatlapot szükséges kitölteni.
- Születésnapi bulik szervezése
- Terembérlési lehetőség
– Céges gyermekrendezvények megrendezése

Szülinapi buli részletek az alábbi linken:mazsolajatszohazlogo 120x120
mazsola.kulturba.hu/index.php/szolgaltatasok/szuletesnapi-bulik

Elérhetőség:
Bálint Ágnes Kulturális Központ – Mazsola Játszóház
2220 Vecsés, Telepi út 43.
mazsola.kulturba.hu

 

 

 

Babamama infó klubkártya elfogadóhely!
10% kedvezmény jár a kártya felmutatójának!
(Más kedvezményekkel nem összevonható.)
Hogyan lehet Babamama infó klubkártyád? Itt megtudhatod.