Rajzfilm ünnep a 18. kerületben

rajzfilmunnep budapest kondor

Országos Rajzfilm ünnepen vehetünk részt a 18. kerületben a Kondor Béla Közösségi Házban. Nosztalgiázhatunk avagy megmutathatjuk gyermekeinknek mik voltak a mi kedvenc meséink. Műsor: november 3. péntek 10 óra Bogyó és Babóca 3. – Játszótársak, november 3. péntek 14 óra Mesék Mátyás királyról, november 3. péntek 16 óra Összeállítás klasszikus mesesorozatokból II. (A nagy ho-ho-horgász, […]

Csoki koncert a Kondorban

CSOKI-KONCERT-jan15

2017 január 15-én, vasárnap 10 órától ismét koncert várja a gyerekeket a Kondor Béla Közösségi Házban. Belépő: 300 Ft.

Mikulás vers- és énekverseny

kondormikulas

  2016. december 18-án, vasárnap 11 órától minden gyerek megmutathatja a Mikulásnak, hogy milyen szépen énekel és szaval! A Kondorban egy Tündéri Kalamajka vár benneteket, majd utána a legbátrabbak jelentkezhetnek, hogy bemutathassák produkciójukat! A belépőjegy 600 Ft, a 4 személyre szóló családi jegy pedig 1800 Ft.

Házhoz jön a Mikulás!

kondorhazhozmegyamikulas

Mikulásra váró gyerekek és felnőttek, figyelem! A Kondorban vendégeskedő Mikulás december 4. és 6. között akár meg is látogathat benneteket! Részletekért keressétek a Közösségi Házat! 

Rajzfilmünnep a Kondorban

vizipok_csodapok_01

2016. október 29-én szombaton 15 órától rajzfilmünnepet tartanak a Kondor Béla Közösségi Házban. Lesz összeállítás a klasszikus magyar rajzfilmekből, és a mai kedvencekből is, hogy mindenki megtalálhassa a szívének kedves mesehősöket. A vetítés alatt kézműves foglalkozások és arcfestés is várja a gyerekeket. A rendezvény ingyenes.

Baba-mama holmik börzéje a Kondor Béla sétányon

baba

Ismételten várják az árusítani és vásárolni vágyókat a Kondor Béla Közösségi Ház előtti szabadtéren a Baba-mama holmik börzéjére. Időpont: 2015. október 10. 8-14 óráig Helyszín: 1181 Budapest, Kondor Béla sétány 8. Helypénz (saját “asztallal”): 1.000 Ft / méter Intézmény által biztosított asztallal: 1.500 Ft A lefoglalt asztalt 6:30-tól folyamatosan át lehet venni, legkésőbb reggel 8 óráig! […]