Szolgáltatások

XVIII. kerületi és környéki szolgáltatók

 

 gloriett fejlesztohaz budapest Gloriett Fejlesztőház

Fejlesztőházunkban komplex mozgás- és képességfejlesztést, mely az Alapozó terápiára épül és felmérést végzünk 1-16 éves korú gyerekeknek.
Legfőbb célunk, hogy a gyermekek játszva fejlődjenek odáig, hogy az iskolában és az életben is kudarc nélkül vegyék az akadályokat. Igyekszünk a gyermekek igényeihez igazodni. Szeretnénk, hogy mindenki megtalálja a számára szükséges fejlesztést.
Lehetőséget adunk egyéni és kiscsoportos terápiára illetve fejlesztésre is, szinte minden korosztály számára. Számunkra a legfontosabb, hogy a gyermekek vidám, családias és biztonságos környezetben fejlődjenek.
A fejlesztéseket több éves tapasztalattal rendelkező pedagógusok és terapeuták végzik.

Tanfolyamainkra az egész év során folyamatosan lehet jelentkezni!

Varga Nikolett (Alapozó terapeuta)  0620 593 00 72
Stieber Magdolna ( Alapozó terapeuta) 0670 389 61 02
email.:             gloriettfejlesztohaz@gmail.com
facebook oldal: Gloriett Fejlesztőház
Cím:                1186 Budapest, Tövishát utca 77.
bababowenlogó BabaBowenA Bowen technikát a fizikoterápia homeopátiájaként is szokták emlegetni, mert az emberi testi működés teljességét figyelembe veszi, így fel tudja ébreszteni az öngyógyító képességét, amikor egy probléma miatt kezelésbe fog.

A babák és gyerekek szemszögéből nézve különösen hangsúlyos, hogy szelíd, non-invazív technikáról beszélünk. Ezt az érintést lehet ellenkezés nélkül fogadni, így a hasznosítása, beépítése is akadálytalanabb, és maximálisan megfelel a legősibb ápolási követelménynek a „ne árts” szabályának.

Zagyva Judit
1181 Bókay Árpád u. 74.
tel: 06 20 341 6449

http://bababowen.hu 

facebook

AVIRa fotó AViRa Photography 
Pocak, újszülött, gyermek, családi fotós vagyok. Szeretek adni, örömet szerezni, szeretnék minden fotózást egy élménnyé tenni. Szerencsésnek érzem magam, hogy munkámmal örök emléket varázsolhatok a gyorsan múló, soha vissza nem térő pillanatokról számos családnak.
www.aviraphotography.hu
Telefon: 06-20/234-2920 E-mail: info@aviraphotography.hu
 lurkó kuckó Lurkó Kuckó Kreatív Készségfejlesztő Pont
változatos programokkal várja az érdeklődő óvodás és kisiskolás gyermekeket. Zenei, kreatív, nyelvi és okosító foglalkozások csak egy részét képezik a kínálatnak. Állandó programok mellett, alkalmi kikapcsolódásra is lehetőség adódik, sőt akár egy remek születésnapi buli helyszínéül is szolgálhat. Olvasd tovább…
http://lurkokucko.hu
T
elefon: +36-20/381-5584 Cím: 1184 Budapest, Esztergályos utca 5.
Babamama infó klubkártya elfogadó!

 

 

 

 

 Amennyiben szeretné, hogy az Ön szolgáltatása megjelenjen az oldalon, kérem írjon a bp18@babamama.info e-mail címre vagy
hívjon a +36-30-346-7961-es telefonszámon!